Actually Annet (over mij)

Actually Annet

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op Actually Annet, mijn haakwebsite.

Graag stel ik me aan je voor: ik ben Annet, getrouwd en naast vrouw van mijn man ook moeder van 3 zoons.

Al jaren ben ik heerlijk haakverslaafd.

Haken vind ik leuk omdat je je eigen draai kunt geven aan je haakwerk, zodat het echt uniek wordt.

Mijn passie voor haken uit ik in blogs (met een tip voor jou), haaktips en patronen (daar ben ik nog mee bezig).

Naast haken vind ik het heerlijk om te lezen, tv te kijken en te wandelen. Je kunt me wakker maken voor een zak patat met mayo. Op de foto hiernaast zie je me, keurig in een mooie jurk geperst. Ik kon nog net ademhalen, haha! Even geen frietjes dus voor mij.

Waarom actually?

Ik heb voor het woord actually in een spontane bui besloten. Ik vind het leuk klinken, maar het geeft ook weer waar ik op dit moment druk mee ben: haken dus. Ik heb deze site eerst gebruikt om van alles over mezelf te delen, maar vooral te vertellen over mijn kledingshopstopchallenge. Het is een moeilijk woord, maar ik besloot om een jaar lang geen kleding te kopen.

Het is me 300 dagen gelukt.

Daarna was ik er klaar mee en had ik in plaats van kleding behoorlijk wat wolletjes geshopt (oeps!).

Als je het leuk vindt om deze blogs te lezen? Ze staan op mijn andere website: www.annetsalfabet.nl.

In het Engels betekent actually eigenlijk of feitelijk.  Ik krijg vaak te horen dat ik een beetje over-the-top ben en misschien is dat ook wel zo. In mijn haakhobby, passie en obsessie kan ik me heerlijk laten gaan. Over-the-top is dan oké. Daarom hou ik zo van haken.

Tenslotte

Oh ja, ik ben ook nog helemaal dol op stippen en ballen. Die zie je dus regelmatig terugkomen in mijn creaties en ze passen ook leuk bij mijn achternaam: van Ballegooijen.

Houd mijn website in de gaten voor de laatste patronen, blogs en tips. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Dan mis je niets, ik wil je blijven inspireren.

Veel plezier op mijn website!

Groetjes,

Actually Annet