Haakblog 40 – een camouflagedeken

Haakblog 40 – een camouflagedeken

Het eerste haakblog wat ik schreef, ging over de deken voor mijn neef. Pas was ik al mijn projecten aan het bekijken en wat ik nog met je wilde delen, toen ik tot mijn schrik me realiseerde dat ik je nog niet heb laten weten of de deken mooi is geworden en of hij ├╝berhaupt is af gekomen. Want met al die projecten op de pen is dat niet altijd een garantie (haha).

Ik kan je meedelen dat de deken al een tijdje ligt te prijken op het bed van mijn neef. Ik had destijds een deadline (zijn verjaardag) en hoewel de eerlijkheid me gebiedt te zeggen dat ik dat niet helemaal haalde, maar niet zoveel later was ie klaar. Dit was mijn eerste echte kennismaking met de C2C-techniek (corner to corner). Ik vond het leuk om deze techniek te gebruiken, maar al die bollen die constant in de war zitten, zijn niet echt mijn ding. Ik word er een beetje agressief van.

Afijn, wie A zegt, moet ook B zeggen en moedig heb ik volgehouden. Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat de banen weer korter werden en dan weet ik dat het goedkomt. Ik werd zelfs nog een beetje overmoedig en verwerkte zijn naam in het geheel. Ik was best (heel) tevreden met het eindresultaat en mijn neef was er weg van, dus wat wil een mens nog meer? Hij ligt heerlijk op zijn bed te pronken.

Toch wil ik me nog eens wat meer verdiepen in deze techniek. Ik zie namelijk dekens langskomen, waarvan de blokjes wat strakker zijn. Maar ja, dan moet ik eerst een nieuw project bedenken en voorlopig gaat dat niet lukken. Eerst al mijn andere projecten wat aandacht geven. Zo ben ik nu bezig, samen met mijn BFF, om de Spicier Life CAL te haken. Eigenlijk is dat meer mijn ding dan C2C. Haken moet ontspannend zijn, nietwaar?

3 gedachten over “Haakblog 40 – een camouflagedeken

  1. Ik vind je camouflagedeken prachtig geworden. Kan je ook aangeven waar ik het patroon kan vinden, ik heb nog een kleinzoon die hier vast erg blij mee zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PRIVACYVERKLARING