Haakblogs

Omdat mijn haakhobby een beetje uit de hand gelopen is, deel ik nu mijn creaties met de rest van de wereld en met jou. Ik wil mijn enthousiasme met je delen in mijn haakblogs. Ik heb mezelf gespecialiseerd in dekens.

Ook voor anderen haken

Ons huis ligt vol met dekens en daarom werd het hoog tijd om ook voor anderen te gaan haken. Je leest hier alles over in mijn blogs. Het liefst haak ik voor mensen die ziek zijn.

Ik verras hen dan met een deken. En dan zijn ze zo blij. En ik doe het niet om een aai over mijn bol te krijgen of een schouderklopje. Ik doe het om iemand blij te maken.

Een heerlijke hobby

Ook jou wil ik motiveren om te gaan haken. Vandaar mijn enthousiaste blogs. Het is zo’n heerlijke hobby. Bovendien is het sociaal en kun je tegelijk lekker kletsen of heerlijk mijmeren of tv-kijken. Wat jij wilt. Zo doe je twee dingen tegelijk, altijd fijn!

Ik deel op deze site mijn haakblogs (met tips) en tips. Door mijn enthousiasme ben ik ook patronen gaan ontwikkelen. Het zijn dekens met een verhaal geworden. Zo leuk!

Voor deze patronen verwijs ik je graag naar de website van Annets Alfabet. Daar heb ik een webshop, zodat je makkelijk de patronen kunt shoppen.

Meer informatie

Meer informatie over mij vind je op mijn andere pagina. Die staat vol met gedichten, lifestyleblogs en handletteringen. Neem ook gerust een kijkje.

Heb je vragen, opmerkingen of leuke ideeën? Stuur me dan even een mailtje. Ik probeer binnen 24 uur te antwoorden.

Onderdeel van Annets Alfabet

Nog even voor de duidelijkheid. Actually Annet is onderdeel van mijn bedrijf Annets Alfabet. Als je dus patronen bij mij bestelt (wat ik natuurlijk hoop), dan word je doorgelinkt naar mijn andere website.